Van den Noort

OPERATOR SORTEERLIJN (NL)

OPERATOR SORTEERLIJN (NL) Van den Noort https://www.werkenbijvandennoort.nl
  • De Slof 36, 5107 RJ, Dongen
  • Fulltime
Direct solliciteren

  • Opleidingsniveau MBO
  • Uren per week 40+
  • Publicatiedatum 29-04-2021

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Van den Noort is een toonaangevende dienstverlener actief op het gebied van afvalinzameling, recycling, grond- en sloopwerken en in de handel van zand en puingranulaat. Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, met nevenvestigingen in Waalwijk, Heerle, Breda en Oudenbosch, is Van den Noort al meer dan 75 jaar een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland. Een ondernemend, ambitieus en onafhankelijk familiebedrijf met een grote passie voor “Afval voor vernieuwing”.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Vanwege de installatie van een nieuwe sorteerlijn op onze hoofd locatie in Dongen zijn wij op zoek naar een Operator Sorteerlijn. Deze nieuwe sorteerlijn zal ingezet worden om het gemengde afval te sorteren tot bruikbare bouw- en grondstoffen met als einddoel om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het behalen van een circulaire economie.

In deze functie zal je vanaf de opstart betrokken worden en samen met ons de innerlijke werking van de sorteerlijn leren kennen. Uiteindelijk zal je met deze kennis verantwoordelijk zijn voor het bedienen, controleren, regelen en indien nodig bijsturen van de sorteerlijn. Daarnaast is het bieden van begeleiding aan de medewerkers Sorteerlijn, het verhelpen van kleine storingen en het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden ook onderdeel van je takenpakket. De functie betreft een dagdienstfunctie met werktijden van 07:00 tot 17:00

WERKEN BIJ VAN DEN NOORT

Werken bij Van den Noort is meer dan alleen het hebben van een interessante baan. Het betekent dat je onderdeel bent van een gepassioneerd team wat dagelijks gezamenlijk met zijn opdrachtgevers op zoek gaat naar de best haalbare oplossing. Je kunt jezelf ontplooien in een uitdagende en stimulerende werkomgeving in een servicegerichte cultuur. De lijnen zijn kort en er wordt gezorgd voor een prettige werksfeer.

HEB JIJ HET IN JE?

  • Je hebt minimaal MBO2 werk- en denkniveau, Operator B of je bent bereid om je op te laten leiden tot operator;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring of affiniteit met de uit te voeren werkzaamheden;
  • Je hebt een VCA diploma of bent bereid deze te gaan halen;
  • Je hebt een goede beheersing van minimaal de Engelse en Pools en/of Nederlandse taal;

Ben je overtuigd dat jij degene bent die we zoeken? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in, voeg je CV toe en laat je motivatie achter.

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

jaIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy policy

Vragen over werken bij Van den Noort ?

Jurjen van Willigen

HR-adviseur

0162 - 372 566