Van den Noort

STAGIAIR(E) MARKETING EN COMMUNICATIE

STAGIAIR(E) MARKETING EN COMMUNICATIE Van den Noort https://www.werkenbijvandennoort.nl
 • De Slof 36, 5107 RJ, Dongen
 • Fulltime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau HBO
 • Uren per week min. 32
 • Maandsalaris Stagevergoeding

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?
Dan is de meewerkstage bij Van den Noort echt wat voor jou. Naast een kijkje in de wereld van een communicatieadviseur bieden wij je uitdagende en leerzame projecten waar jij echt onderdeel van mag zijn. Klaar voor een stage met veel vrijheid en eigen taken maar wel mét de juiste begeleiding?

Bij Van den Noort is geen dag hetzelfde. Al ruim 75 jaar zijn we een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland op het gebied van afvalverwerking. Van den Noort onderscheidt zich door het aanbieden van een compleet pakket. Wij zamelen afval in, recyclen dit en zijn daarnaast nog actief in grond- en sloopwerken en de handel in zand- en puingranulaat. We opereren vanuit onze hoofdvestiging in Dongen, maar zijn daarnaast ook actief in onze nevenvestigingen te Waalwijk, Breda, Heerle en Oudenbosch.

Functieomschrijving
In samenwerking met onze communicatieadviseur kun jij bij ons op diverse vlakken heel veel leren, je ontwikkelen en relevante werkervaring opdoen. Je werkt mee aan de doorontwikkeling van de website (o.a. door middel van SEO en SEA) en overige (online) marketingactiviteiten voor het vergroten van de naamsbekendheid, je biedt ondersteuning bij de interne en externe communicatie en je reikt een helpende hand bij alle dagelijkse werkzaamheden op ons hoofdkantoor. De lijnen zijn kort en er hangt een prettige werksfeer. Jij krijgt daarnaast de ruimte om jezelf te ontplooien in een gezellige, maar professionele werkomgeving.

Wat breng je mee?
– Je hebt gevoel voor creatieve vormgeving, het opmaken van social media posts en hebt (basis) Photoshop en InDesign skills;
– Je bent in staat om inhoudelijke en inspirerende content te schrijven voor website en/of nieuwsbrief;
– Je schrijft foutloos Nederlands;
– Je vindt het leuk om bij te dragen aan onze online vindbaarheid (SEO & SEA);
– Ervaring met Google Ads is een pré;
– Je hebt organisatorische skills en kunt planmatig werken;
– Je bent energiek, creatief, initiatiefrijk en communicatief vaardig;
– Je bent minimaal 5 maanden voor 4-5 dagen per week beschikbaar.

Over Van den Noort
Van den Noort is een toonaangevende dienstverlener actief op het gebied van afvalinzameling, recycling, grond- en sloopwerken en in de handel van zand en puingranulaat. Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, met nevenvestigingen in Waalwijk, Breda, Heerle en Oudenbosch, is Van den Noort al 75 jaar een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland. Een ondernemend, ambitieus en onafhankelijk familiebedrijf met een grote passie voor “Afval voor vernieuwing”. Kijk voor een uitgebreide toelichting op onze activiteiten op www.vandennoort.nl.

Ben je overtuigd dat jij bent wie wij zoeken? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in, voeg je CV + toelichting over je opleiding toe en laat je motivatie achter.

  Direct solliciteren

  Jouw gegevens

  Jouw CV

  Jouw motivatie

  jaIk geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy policy

  Vragen over werken bij Van den Noort ?

  Jurjen van Willigen

  HR-adviseur

  0162 - 372 566