Van den Noort

Over Van den Noort

SAMEN OP WEG NAAR DE TOEKOMST

Werken bij Van den Noort is meer dan alleen het hebben van een interessante baan. Het betekent dat je onderdeel bent van een gepassioneerd team wat dagelijks gezamenlijk met zijn opdrachtgevers op zoek gaat naar de best haalbare oplossing. Je kunt jezelf ontplooien in een uitdagende en stimulerende werkomgeving in een servicegerichte cultuur.

Samen met ruim 85 collega’s werken wij sinds 1944 vanuit verschillende locaties in Nederland aan onze missie met de hoogste prioriteit voor kwaliteit, duurzaamheid en milieu. Wij streven ernaar om de wereld netjes achter te laten voor de volgende generaties.

Van oorsprong is Van den Noort een handelaar in zand en grind, maar vandaag de dag een full-service afvalinzameling en recyclingbedrijf. Met een gemoderniseerd wagenpark zijn wij onze klanten snel van dienst waarbij tevens geïnvesteerd wordt in elektrisch aangedreven materieel.

INSPIRERENDE WERKOMGEVING

Van den Noort streeft ernaar om het beste in de collega’s naar boven te halen, waarbij ook ruimte is voor persoonlijke aandacht, goede begeleiding en voldoende doorgroeimogelijkheden.  De lijnen zijn kort en er wordt gezorgd voor een prettige werksfeer. Er zijn bedrijfsfietsen aanwezig op het terrein en wekelijks worden er diverse traytjes fruit aangeboden in de bedrijfskantines. Wie fit en vitaal is, werkt uiteindelijk met meer plezier en energie.

Daarnaast biedt Van den Noort (nieuwe) medewerkers opleidingen en trainingen aan. Deze kunnen functie gerelateerd zijn (chauffeurs in opleiding), maar ook op het gebied van duurzaamheid (denk aan ‘Het Nieuwe Rijden’ en Scania driver & coaching training). Als een erkend leerbedrijf biedt Van den Noort tevens leerlingen/studenten stageplaatsen aan om ervaring op te laten doen met de praktijk.

 

 

Social Return On Investment (SROI)

Wij bieden ook steeds vaker werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie, waarbij Van den Noort SROI als een kans ziet. Een kans om samen met partners mensen te inspireren en te ontwikkelen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dat alles vanuit de visie dat iedereen een kans op werk verdient. Voor én met hen wil Van den Noort denken in oplossingen, ruimte bieden voor persoonlijke ontwikkeling en werken aan de mogelijkheden met als einddoel om duurzaam aan het werk te gaan.

 

BRABANTSE GEZELLIGHEID

Bij hard werken hoort ook ontspanning. We lunchen samen, organiseren ieder kwartaal een borreltje met elkaar op vrijdag en plannen jaarlijks een personeelsuitje. Verder worden er door het jaar heen ook diverse activiteiten georganiseerd waarbij vaak ook de andere gezinsleden welkom zijn (o.a. paasontbijt, Open Dag etc.). Daarmee is het voor de collega’s mogelijk om de partner en kinderen ook een kijkje te laten nemen op jouw werkterrein.

 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Maak vandaag nog de stap naar Van den Noort. Al ruim75 jaar een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland. Een ondernemend, ambitieus en onafhankelijk familiebedrijf met een grote passie voor “Afval voor vernieuwing”. Zowel zakelijk als particulier kunnen bij Van den Noort een container huren en diverse sectoren kunnen een offerte aanvragen voor een rolcontainer. Tot slot kan op onze Recycling in Dongen en Waalwijk afval worden afgevoerd.

Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze afdeling Personeelszaken.

Onze speerpunten zijn : Vitaal, Talent, Klantgericht, Groei & Duurzaamheid.

“Wij volgen onze missie op zoek naar nieuwe mogelijkheden om afval zo efficiënt mogelijk in te zamelen en op een verantwoorde manier te recyclen.” Bekijk hier onze bedrijfsfilm.